Det sker i Skagen - oversigt over byens begivenheder

Der er en sjæl i Skagen, der aldrig ældes vil. Det kendte Drachmann-citat gælder stadig. Sjælen er skagboernes, og det er en ildsjæl. En ukuelig lyst til at skabe oplevelser for hinanden og alle byens gæster, hvad enten man gør det i kraft af sit job eller som frivillig. Og det gør de fleste.

Skagen Festivalen har f.eks over 650 frivillige som er med til at skabe store oplevelser for tusinder af festivalgæster hver sommer. Men det gælder mange andre store oplevelser i Skagen, lige fra vinterbaderfestival til maratonløb og verdensballet.

Også resten af året er der masser af musik i Skagen, bl.a. i Kulturhus Kappelborg og på byens mange andre spillesteder. Tjek kalenderen og se, hvad der er på plakaten i den periode, hvor du er i Skagen. 

"Highlights" i Skagen

Store oplevelser i Skagen, lige fra vinterbaderfestival til maratonløb, Skagen Festival, verdensballet og Skagen Food & Design Market. Læs meget mere om disse og flere større events.

Begivenheder i Skagen

Se aktiviteter og oplevelser i Skagen.

 • Oplev Østerby - Guidet tur

  Vi går gennem den hyggelige by ad de små veje og stier og hører om Skagens gule huse med de røde tage og hvide "blonder". Historien starter ved Skagens havn og afsluttes med kaffe på Brøndums Hotel.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Guidet tur - Kirkegårdsvandring i Skagen

  Turen udgår fra perronen på Skagen Station, hvorfra vi går til Skagen Kirkegård, hvor der ud fra udvalgte gravsteder fortælles om personer, der har betydet noget for byen.
  Fra 100,00 DKK Book
 • På tur i digternes fodspor

  På tur i digternes fodspor. En anderledes byvandring, der understreger, at Skagenkunsten også handler om digtere og forfattere. Turen begynder ved Brøndums Hotel, hvor der fortælles om bl.a. H.C. Andersen og Karen Blixen.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Skagen Marathon 2018

  Løb gennem naturskønne områder i Skagen Plantage, på Grenensporet og igennem Skagen by. Her finder du en distance for alle!
  600,00 DKK Book