Ørnereservatet

En attraktion i verdensklasse og en oplevelse for livet!

Oplev de majestætiske ørne og se dem udfolde sig lige over dig. 24 km uden for Hirtshals på vej mod Skagen, og forbi Tversted Klitplantage, finder du en attraktion i verdensklasse; Ørnereservatet.

Ørnereservatet åbner porten til rovfuglenes fascinerende verden. Oplev havørnene med sin enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets ubestridte storvildtjæger samt vandrefalken og jagtfalkens med deres uforlignelige flyvekunst og jagtteknik. Overvær på tætteste hold verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit over Tversted.

Frank Wenzel har med 30 års indsigtsfuld oplysning og med specialist viden givet Danmark en international førsteplads for kendskab til rovfuglenes biologi og kulturarv. På reservatet lærer publikum at beundre og forstå rovfuglene. Forståelse er den vigtigste vej til beskyttelse og baner vejen for, at ørnene er kommet tilbage til Danmark.

Et af Ørnereservatets højdepunkter er forevisninger hvor falkonrytterne der rider rundt i området og træner falkene. Oplev det fantastiske show og se hvordan de flotte rovfugle viser deres utrolige flyvekunst.  

Forevisningen der varer en time, ledsages af en instruktiv orientering om rovfuglenes levevis, kultur og historie. Gå også en tur gennem udstillingen som blandt andet byder på storskærme og natur-fotografier af rovfugle.

Under info ses tidspunkter for forevisninger. Ørnereservatet bliver åbnet 1 time før forevisningen.

Kun i Ørnereservatet findes de nordiske rovfugle, og her yngler de og trænes af falkonererne.

Se åbningstider og tidspunkter for forevisninger her.

Del denne side

Opdateret af:

Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning info@visithirtshals.dk
 

Kontakt

Adresse

Skagensvej 107
9881 Bindslev

Telefon

+45 98 93 20 31

Fax

+45 98932011

Fakta

  • Faciliteter

    • Parkeringsplads for busser
  • Type

    • Fuglepark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.31615402
Latitude : 57.60427553