Shopping i Skagen

Shopping og service i Skagen

Skagen og Aalbæk har overraskende gode shopping muligheder.

I forhold til byernes størrelse har Skagen og Aalbæk forbavsende mange butikker – og udvalget overrasker med sin bredde og kvalitet. Skagen og Aalbæk er fyldt med dejlige forretninger, der udbyder mærkevarer og gode produkter.

Mange specialbutikker

Blandt de mange specialbutikker findes en række med lækre fødevarer, bl.a. slagtere, bagere, bolchekogeri, ostebutik og fiskehandlere som alle byder på mange kulinariske delikatesser.

I Skagen kan du shoppe hele året - forår, sommer, efterår og vinter!

Sin størrelse til trods, har Skagen et meget stort udbud af spændende butikker, specialbutikker, gallerier og udbydere af kunsthåndværk og langt de fleste butikker i Skagen holder åbent hele året.

Med fokus på høj kvalitet

Lige ved 2 millioner gæster besøger årligt byen og det har været med til at udvikle høj kvalitet og har sat et eksklusivt, internationalt præg på byen.

Der er bedre tid end i hverdagen. Du har lyst til at forkæle dig selv og dine kære med lidt nyt tøj, et smykke, en god bog eller lækkerier til aftensmaden. Og der er måske nogle derhjemme, som skal have en gave, når du kommer hjem.

Udbuddet af varer er præget af kendte danske og internationale mærker i tøj og sko, tasker, ure og smykker, ting til boligen, kunsthåndværk og gaveartikler o.m.m.

Handelsstandsforeningen

Medlemmerne af Skagen Handelsstandsforening har deres egen hjemmeside, og på denne  kan du se åbningstiderne året rundt for forretningerne i Skagenområdet.

www.skagenhandel.dk


Del denne side

Fakta boks:

> Butikker i Skagen

Shopping i Skagen

Forny garderoben i de mange mærkevarebutikker i Skagen og Aalbæk!

Shopping i Skasgen

Forkæl dig selv og dem, du holder af. En gave fra Skagen er altid noget særligt.

Slagter Munch i Skagen