Escape Skagen

Rum nr. 1 - Kommandobunkeren

Det er jeres første dag som soldater på jobbet i NATO-bunkeren i Skagen, da det forfærdelige opkald kommer: Fjenden har affyret missilerne, og nu skal NATO’s missiler sendes ud for at stoppe dem, så Danmark og resten af Europa ikke ender som en radioaktiv ødemark!

Kan I holde hovedet koldt og arbejde sammen, når hele verden afhænger af det og selv den mindste fejl kan udløse 3. verdenskrig?

Afkod beskeder, åbn kontrolrummet og indtast affyringskoderne, inden Den Kolde Krig går hen og bliver alt for varm!

Rum nr. 2 – Den gamle mine (er under opbygning) Kommer snart.

Hvad er et Escape room ?

• Et escape room er en sjov aktivitet, hvor alle kan være med (fra 10-12 år). I spillet skal I samarbejde på tværs af alder for at løse udfordringer, gåder og puslespil, mens tiden langsomt løber ud!

• Escape rooms er en fantastisk oplevelse for dem, som ikke er til fysisk action, men mere til udfordring og træning af hjernecellerne. Det er et sted, hvor alle de små grå sættes på arbejde, så elsker man Sudoku, kryds og tværs eller andre hjernebrudsopgaver, så vil man elske escape rooms.

• I bliver lukket ind i en anden “verden”, og ved hjælp af gåder og ledetråde arbejder i jer gennem spillet. Undervejs vil I opleve overraskelser og spænding, men mist ikke fokus – spillet og missionen skal klares inden for en time!

• I får en time uden kontakt til omverdenen, hvor det fulde fokus er på samarbejde, kommunikation og sjovt samvær med holdet, men pas på – man kan blive afhængig af escape rooms!

Læs mere på vores hjemmeside - Vi ses under jorden.

Del denne side

Opdateret af:

Turisthus Nord aj@turisthusnord.dk
 

Kontakt

Adresse

Trindelvej 19
9990 Skagen

Telefon

+45 81113243

Fakta

  • Type

    • Teambuilding

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.57697689
Latitude : 57.72469264