Gstronomi Skagen 365

Skagens spise og gourmetoplevelser

Lad smagen af Skagen blive et ferieminde!

Feriens måltider er en stor del af oplevelsen, og i Skagen er der naturligvis fisk og skaldyr på menuen. Blandt andet, for vi skal ikke glemme Skagen-skinken, de økologiske angus-steaks og alle de andre lokalt-fremstillede lækkerier. 

Lad humøret og stemningen bestemme – der er kulinariske oplevelser nok til hele ferien.

Gastronomiske oplevelser på  alle tider af året

Medlemmerne i "Gastronomy Skagen" har valgt at hver gæst skal have en særlig oplevelse når du møder dem.

I løbet af året er der højdepunkter som Skagen Food & Design Market i august, men faktisk tilbereder kokkene og fødevareproducenterne bag ”Gastronomy Skagen” store smagsoplevelser for deres gæster hver eneste dag året rundt.

Restauranterne i ”Gastronomy Skagen” tager alle udgangspunkt i landsdelens gode råvarer og det fantastiske spisekammer, som findes i havet rundt om Skagen.

Hver restaurant har deres signaturretter, hvor råvarernes høje kvalitet smager igennem og man som gæst får en uforlignelig smagsoplevelse.

Et gastronomisk Skagensophold kan anbefales i vinterhalvåret, hvor der er masser af tid til forkælelse og fordybelse i de mange valgmuligheder af menuer og retter – alle med årstidens friske råvarer i centrum.

Del denne side

Fakta boks:

> Liste over byens spisesteder

Havnen i Skagen

Smagen af Skagen – det er en sommerdag på kajen med frisk fisk på tallerkenen og lokal øl i glasset. Fisk og skaldyr har deres naturlige plads i Skagens gastronomi. Hentet direkte fra havets spisekammer.

De gode råvarer

Det starter med de gode råvarer, og derfor gennemfører Skagen hvert år en messe for kvalitetsfødevarer - Skagen Food and Designmarket.

Fiskefrikaldeller

Fiskefrikadeller–fortidens hverdagskost, nutidens lækkerbisken. Køkkencheferne i Skagen dyster hvert år om at lave den bedste.

Kvalitetsfødevaremesse i Skagen