Bondegårdsferie i Toppen af Danmark

Tag på landet…. En ferie på en bondegård i Toppen af Danmark er på en gang aktiv, rig på oplevelser og dejligt afslappende og giver ikke mindst et godt indblik i landbofamiliernes liv og arbejde.

Bondegårdsferie - tag på landet

En ferie på en bondegård i Toppen af Danmark er på en gang aktiv, rig på oplevelser og dejligt afslappende og giver ikke mindst et godt indblik i landbofamiliernes liv og arbejde.

Heste, grise, køer og får - hører til min bondegård

Selvom man bor i byen uden mulighed for at få opfyldt et brændende ønske om et kæledyr, er der et alligevel muligheder for at komme helt tæt på dyr for både store og små. I Toppen af Danmark findes der mange bondegårde, der gerne vil have besøg. På de fleste af bondegårdene har børnene f.eks. mulighed for at være med, når grisene skal fodres, køerne malkes, hesten skal strigles eller der skal muges ud.

Dyrebørn

Om foråret og først på sommeren er de små dyrebørn, der bare ikke er til at stå for, kommet til verden. Senere på året er de små rigtigt parate til leg. At kigge på de små killinger, der leger, kan underholde børn i timevis. Dyrene på gården er vant til mennesker, så alle - også små børn kan have glæde af opholdet.

Andre aktiviteter på bondegården

Mange af gårdene tilbyder også på forskellige aktiviteter, såsom rideture, bål-aftner med hygge og snobrødsbagning eller grillaftner. Det er en god ide at planlægge og bestille bondegårdsferien i god tid, da det er en populær ferie.

Del denne side

Mountainbike i skov

Hold aktiv ferie i Toppen af Danmark

Vær aktiv i din ferie. Lej en kano, en cykel eller tag på en guidet ridetur og oplev naturen på nært hold.

Vinterferie i Toppen af Danmark

Find inspiration til vinteren i Toppen af Danmark: Sjove aktiviteter og begivenheder for børn og voksne.

Find en bondegård
Private udlejere

Der findes også andre private udlejere i Toppen af Danmark end bondegårdsferier. Hver med sin charmed - så find din personlige favorit.

Find private udlejere

Børn leger i Råbjerg Mile

Sjov for børn i Toppen

I Toppen af Danmark er der masser af sjove aktiviteter for børn hele året rundt. Oplev naturen i børnehøjde i skov og på strand eller besøg de mange attraktioner med sjov for børn.