Velkommen til Skagen

Her er oplevelser for alle generationer 365 dage om året.

I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Vi glæder os til dit besøg!

Hold ferie i Toppen af Danmark Velkommen til Frederikshavn Kommune

Det Sker:
>>Skagen     >>Frederikshavn    >>Sæby

Tip!
Book feriehus i Skagen, Frederikshavn og Sæby her >>

Få meget mere at vide:
Læs guiderne for vores område her >> 

Solskin, lækre strande, gode restauranter, shopping og et væld af kulturelle oplevelser. Og så den særlige Skagensstemning. Jo, Skagen om sommeren er bare bedst for alle generationer.

I Skagen slutter Danmark og det er her alverden kommer til for at se de 2 have mødes. I denne video kan du nyde den smukke natur, og de mange lækre kulturperler Skagen byder på.

Uanset hvilken tid på året du kommer på besøg er der noget at opleve. Om sommeren lokker de lyse nætter med højt humør, og den smukke unikke natur kan nydes hele året. Vi er altid opdateret med events og oplevelser i Skagen.

Click Here!

Naturen på Danmarks yderste punkt - Grenen - er helt unik. Følg de opmærkede ruter, der fører dig hele vejen rundt, og undervejs lærer du om stedets historie, dyre- og planteliv. Der er fire ruter af forskellig længde.

Meetings er en højt specialiseret afdeling hos Turisthus Nord - og en dynamisk samarbejdspartner for de konference- og kursussteder, som du finder i og omkring Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Del denne side