Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
Sjov for børn i Skagen

Bamsemuseet i Skagen

Besøg det lille allerhyggeligste museum, hvor de lækre lodne bamser er udstillet som en del af hver sin lille fortælling, med en baggrund af miniatureting og meget andet sjovt legetøj.
Skagen Bamsemuseum

Bolcheriet for børn i Skagen

Se hvordan et bolche bliver til når de professionelle bolchekogere håndterer den store bolchemasse. Forkæl dig selv og dem du holder af med en sød hilsen fra Bolcheriet® i Skagen.
Bolcheriet i Skagen

Børneguide i Skagen

Det er både sjovt, spændende og interessant at være på tur med børneguiden i Skagen. Du kan f.eks. gå på opdagelse på havnen, eller lære at finde rav på stranden.
På tur med børneguiden i Skagen

Farm Fun ved Skagen

Her er der sjovt for hele familien. På det naturskønne sted med skov og marker er der mange dyr og fugle, der gerne må kæles for. Prøv også de mange sjove aktiviteter.
Sjov for hele familien i Farm Fun ved Skagen

Naturhistorisk Museum

Oplev de lærerige og underholdende udstillinger, hvor du får noget at vide om den unikke natur, det rige dyreliv og geologien i og omkring Skagen. En god naturoplevelse på alle årstider.
Oplev naturen hele året på Naturhistorisk Museum i Skagen

Dino Golf i Skagen

Den flotte store minigolfbane er udsmykket med massive og imponerende dinosaurer. De store dyr hilser dig velkommen ved alle hullerne. Glæd dig til en sjov oplevelse.
Minigolf i dinosaurernes skygge

Kystmuseet Skagen

Her kan du se de fattige fiskeres små huse og høre om byens utroligt spændende redningshistorie. Du kan også prøve at binde vod, og måske lave din helt egen kutter.
Oplev Skagens Kystmuseum

Skagen Strand Badeland

Hyggeligt og børnevenligt subtropisk badeland, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig så det er en ren lyst. Her er både rutchebane, vandkanoner, grotte og sauna.
Skagen Strand Badeland for børn i alle aldre

Skagens Museum

Det flotte museum er helt bestemt også for børn. I museets børnerum på 1. sal, er der hele året mange forskellige sjove og lærerige aktiviteter, som f.eks. den spændende digitale spilleplade iLand.
Skagens Museum er også for børn

Skagen Odde Naturcenter

Centret, der af mange kaldes Ørkenfortet, ligger midt i et enestående naturområde. Her fortælles om sandet, vandet, vinden og lyset. 4000 m2 med oplevelser for nysgerrige legebørn i alle aldre.
Skagen Odde Naturcenter er for legebørn i alle aldre

Skiveren Minigolfcenter

Prøv en runde med herlig minigolf på den flotte bane, med hele 18 huller. Kunstgræsbanen er udfordrende med mange detaljer. Du kan også benytte faciliterne på Skiveren Camping.
Skiveren Minigolfcenter har hele 18 huller

Svømmehallen i Skagen

I svømmehallen i Skagen er der god tid til plask og leg for børn i alle aldre. Her er et 25 m bassin med 1- og 3-meter vipper. Der er også specielle børnebassiner og vandrutschebane.
Svømmehallen i Skagen er sjov for alle børn