Overnatning i Skagen
Drøm sødt i historiske omgivelser

Hoteller i Skagen

I Skagen er der mange hoteller og i alle prisklasser, lige fra den helt enkle overnatning, til ophold på et af de historiske steder hvor du får en klar fornemmelse af stedets unikke historie. 

Lej feriehus i Skagen og omegn med Toppen af Danmark Feriehuse

Lej feriehus i og omkring Skagen

Er sommerhusferie det eneste ene for dig og din familie, så går du ikke forgæves, når du leder efter gode overnatningsmuligheder i Skagen og nærmeste omegn, tværtimod bliver du nærmest forkælet med muligheder.

Leg og hygge for hele familien på feriecentret

Feriecentre i Skagen

Bo på et af de lækre feriecentre eller måske en ferielejlighed i Skagen, hvor du sammen med hele familien kan hygge dig og slappe af med leg, spil og aktiviteter i den fantastiske natur du er omgivet af på alle sider.

Tag på camping i Skagen

Tag på camping i Skagen

I Skagen er de gode campingpladser placeret næsten som perler på en snor, og der er ikke langt til de dejligste strande fra nogen af dem - du skal blot vælge din helt egen favoritplads.

Alle sover godt i Skagen

Øvrig overnatning i Skagen

Er hotel, camping og feriecenter ikke lige sagen for dig, så har vi stadig meget at byde på i Skagen. Bed & Breakfast, private værelser eller små centralt beliggende ferielejligheder. Du har meget at vælge mellem!