Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
Natteliv i Skagen

Green's Pub og Café

I den hyggelige pub får du skænket et lækkert glas øl, fra det store udvalg af øl fra alverdens lande. Om sommeren er her live musik, der kan nydes med en lille lækker anretning fra køkkenet.
Green's Pub & Café

Viseværtshuset

Besøg Skagens ældste musiksted, hvor musikken sørger for en stemning helt i top. Nyd den rustikke stil og afslappede atmosfære. Du er også velkommen til selv at gå på scenen og gi' et nummer.
Viseværtshuset

Restaurant Pakhuset

Her er levende musik, med god stemning og mange mennesker. På førstesalen i det gamle fiskepakhus kan du nyde en udsøgt middag med en dejlig udsigt over det hyggelige liv på havnen.
Pakhuset i Skagen

Skagen Fiskerestaurant

Den velkendte restaurant har i mere end 40 år haft til huse i et af Thorvald Bindesbølls berømte røde fiskepakhuse på havnen. Her er sand på gulvet og altid lækker friskfanget fisk.
Skagen Fiskerestaurant

Skagen Bryghus

Her kan du smage stedets egen øl og svinge i takt til musikken. Der er mange lækkerier for dine smagsløg - også fra det hyggelige køkken. Du kan også komme med på en guidet rundvisning.
Skagen Bryghus

Buddy Holly

Skal du have luftet dine dansesko, er Buddy Holly det helt rigtige sted. Der er dans og høj stemning i hele tre etager med hotte rytmer fra flere årtier og selvfølgelig tidens nyeste hits.
Buddy Holly Skagen

Jakobs Café og Bar

Lige midt i den travle gågade kommer du til det hyggelige spise- & mødested. Følg med i gadens liv, når du spiser udenfor eller nyd en lækker drink, i godt selskab, i barens flotte indre.
Jakobs Café & Bar

The Old Irish Pub

Nyd den hyggelig pub / natklub for det modne publikum. Musikere fra ind- og udland sørger for den helt autentiske stemning, og du er velkommen til at synge med på de velkendte sange og viser.
The Old Irish Pub

Værd at vide om Skagen

Byen fik købstadsrettigheder helt tilbage i 1413

 

Allerede i 1795 var den gamle kirke næsten helt tildækket af sand

 

Jernbanen der forbinder byen med Frederikshavn startede i 1890

 

Skagen har årligt over 2 millioner besøgende
Værd at vide om Skagen