Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
Museer og kultur i Skagen
Skagens Museum er et besøg værd

Skagens Museum

Museet blev stiftet i 1908, i spisesalen på Brøndums Hotel, hvor Michael Ancher, P.S. Krøyer og Laurits Tuxen sammen med Degn Brøndum og Victor Chr. Klæbel lavede de første aftaler om det museum, der i dag rummer verdens største samling af værker af skagensmalerne.
Skagen Grå Fyr - Center for Trækfugle

Skagen Grå Fyr – Center for Trækfugle

I foråret 2017 åbner Naturstyrelsen et nyt og moderne internationalt center i Det Grå Fyr med formidling om trækfugle. Besøg centret og oplev en af verdens mest fascinerende naturoplevelser, nemlig trækfuglenes evne til at flyve og finde vej over enorme afstande på tusinder af kilometer.
Anchers Hus rummer mange af parrets kendte malerier

Anchers Hus & Saxilds Gård

Michael og Anna Anchers hus danner rammen om parrets samliv, deres kunstneriske virke og deres mange kunstnervenner der dagligt færdedes i hjemmet. Det var parrets datter, Helga, der ønskede at huset blev bevaret som museum, og det står i dag med indbo og malerier som dengang.
Oplev de smukke rovfugle i Ørnereservatet

Ørnereservatet

Oplev rovfuglenes fascinerende verden. Se havørnen med det enorme vingefang, kongeørnen - himmelrummets ubestridte storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken der viser helt uforlignelige flyvekunst og jagtteknik.
Farm Fun er en sjov og lærerig oplevelse for hele familien

Farm Fun

Her er der underholdning til hele dagen for hele familien. Spredt rundt i store naturskønne om råde er der mange dyr og fugle. Dagen kan også bruges aktivt på hoppepuder, boldbaner, gynger eller i svævebanen.