Cykelruter ved Skagen

Cykelruter ved Skagen

At opleve naturen fra en cykelsadel giver mange fordele
Når du sætter dig op på din cykel, på vej ud i områdets natur, er der en helt særlig forventning i kroppen om at få en god oplevelse.

I byerne kan det endda være hurtigere at komme omkring på cykel end med bil, for på cykel undgår du, de mange bilkøer der kan være på visse tidspunkter. Det er også en fordel at cykelturens friske luft til og fra arbejde giver ekstra energi.

Danskerne er glade cyklister
Selvom mange er afhængige af et køretøj for at komme til og fra arbejde, er der også rigtig mange, der hver dag hopper på jernhesten og kører afsted til arbejde og fritid.

En klog mand har engang sagt: "Der er ikke noget forkert vejr, kun forkert påklædning" og det er helt sandt, så det er bare med at komme afsted.

I Danmark starter vi tidligt med at cykle, og mange har fået den første cykel allerede som to-tre årig, og glæden ved cykler varer for de fleste hele livet.

Cykling er den perfekte motionsform
Der er mange mennesker, der har cyklen som den foretrukne motionsform, ligesom der i Danmark også er rigtig mange professionelle cykelryttere.

Uanset om du cykler på en gammel 'havelåge', en avanceret mountainbike eller en superhurtig racercykel, kommer du hurtigt langt omkring i det danske landskab.

Se Naturstyrelsens kort over Skagen Klitplantage

På cykel i Skagen Klitplantage

Prøv den afmærkede tur rundt i Skagen Klitplantage på mountainbike, Husk at give dig tid til at nyde den smukke og usædvanlige natur du kommer igennem på vejen rundt i området.

Planlæg din egen cykeltur i og omkring Skagen

Planlæg din egen tur på cykel i Skagen

I Danmark er der mange gode cykelstier, både på asfalt og grusveje. Du kan planlægge din helt egen rute rundt i Skagens smukke natur. På den måde bliver oplevelsen kun for dig.

Cykelhandler Alfred Pedersen Skagen

Fa. Alfred Pedersen Eftf. Aps

Her kan du leje damecykler, herrecykler, børnecykler, cykeltrailer, tandem og mere. Der er åbent for udlejning hele året rundt, og der er mulighed både for at hente og bringe cykler. Det er dejligt med en cykeltur ud i det blå.

Skagen Cykeludlejning har kvalitetscykler til børn og voksne

Skagen Cykeludlejning

Skagen opleves godt på en cykel, og hos Skagen Cykeludlejning er der et stort udvalg i kvalitetscykler til både børn og voksne. Du kan også leje tilbehør. Du får rabat, når du lejer en cykel i flere dage.